Rakas pikku etana

perjantai 23. joulukuuta 2016


 RAKAS PIKKU ETANA 

Heti kun tiesimme olemassaolostasi sisälläni olemme kutsuneet sinua pikku etanaksi, vaikka et ole enää läheskään niin pieni! Olet saanut olla mukanamme niin iloisissa kuin surullissa juhlissa. Aluksi sait olla mukana juhlistamassa ammattiin valmistumistani muutamaa päivää ennen kun saimme tietää sinun asustavan sisälläni. Ja vielä ennen varmuutta sinusta, sinun isäsiäidinäiti eli isomummosi kuoli, jotenka olet ollut jo hautajaisissakin mukana. Mutta oli ihanaa niiden haikeiden juhlien jälkeen kertoa isäsi sisaruksille mukavia uutisia! Olet siis ilahduttanut muita jo paljon ennen saapumistasi.

Ja sitten pääsimme myös isäsi veljen häihin, mitä varten sain tai jouduin tekemään tämän kuvissa näkyvän mekon, koska aloit olemaan jo sen verran iso etten mahtunut muihin jo olemassaoleviin mekkoihin ilman että olisin näyttänyt naurettavalle. Mutta onneksi olen kätevä käsistäni ja sain tehtyä burdan kaavalla kauniin sopivan mekon meille molemmille. Olet myös ollut mukana juhlistamassa 25 -vuotissyntymäpäivääni ja sinä päivänä viimeistään tajusin kuinka onnellinen olenkaan että elämäni on nyt siinä pisteessä kuin kymmenen vuotta sitten toivoin sen olevan. Saat pian olla myös mukana ensimmäisessä muutossasi, mutta toivottavasti olet sen ajan vielä tiivisti sisälläni että saamme kodin valmiiksi myös sinua varten.

Olet käyttäytynyt todella kauniisti koko kasvamisesi ajan ja toivon että jatkat samaan malliin. Alkuun veit kyllä energiani aika hyvin etten jaksanut tehdä töitä enempää oikeen mitään, mutta ensimmäisen kolmanneksen jälkeen se helpotti ja siitä eteenpäin oloni oli hyvin normaali. Olin kuvitellut että raskaana oleminen olisi koko ajan kovinkin hankalaa, epämiellyttävää ja mahdollisesti myös ahdistavaa, mutta lantion ja selän kolotusta enempää et toisella kolmanneksella hidastanut elämääni. 

Sain harrastuksissani naureskella kömpelyydelleni kun kasvaessasi painopisteeni muuttui ja kuperkeikat eivät enää onnistuneet vanhaan tapaan tai kun en enää saanutkaan varpaistani kiinni. Mutta tämä ei ole menoani haitannut, vaikka päivä päivältä huomaan olemassa olosi entistä paremmin pienissä arkipäiväisissä asioissa. Nyt kun olemme jo viimeisellä kolmanneksella, olen saanut päivittäin tuntea liikkeesi entistä paremmin ja olet alkanut herättämään minua öisin. Näen sen vain hyvänä, koska ei ole enää edes kahta kuukautta kun olet vieressäni herättämässä minua öisin, niin on hyvä että totun rytmiisi jo nyt. 

      

Tältä näytimme eilen 33+0 päivänä ja on mukavaa kun näyt päällepäin jo niin hyvin että tuntemattomat ihmiset kyselevät jo sinusta ja toivovat sinulle paljon enkeleitä. Sekä tutut kommentoivat minulle onnitteluja pyöristymisestä. Vielä saan olla kanssasi vielä töissä yli viikon ajan ja sitten jäämme kotiin järjestelemään uutta kotiamme kasvavalle perheellemme.

Ystävällisin terveisin
tuleva äitisi Eeva 

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© Kasvava koti. Design by FCD.