Raskausmaha kuvaukset

lauantai 17. kesäkuuta 2017


Koska en ole ajatellut olevani koko ajan raskaana, halusin ikuistaa tämän hetken elämästä hienoihin kuviin. Apuun saapui ystäväni Niina, kuka maskeerasi minut kauniiksi ja otti meistä meillä kotona tunnelmallisia kuvia. Tässä on muutama suosikki kuvani kuvauksista. Tietenkin kuviin piti saada myö puoliso ujutettua kun yhtälailla me molemmat olemme osallisia tähän tilanteeseen.



"Sydän soittaa lapselleni
hiljaisilla rummuillaan.
Kertoo, ettet itseksesi
joudu suureen maailmaan.

Äiti on kanssasi tässä,
ystävät yhdessä ympyrässä.
Ajatuslinnut lennähtää,
huoneen hetkessä lämmittää.

..."
- Eppu Nuotio

Loppu raskaudesta olin niin onnellinen siitä isosta mahasta ja niistä liikkeistä mitä sain tuntea joka päivä, että äitiysloma aikana en muista olleeni pahemminkaan negatiivinen mistään pienistä vaivoista vaan annoin niiden tulla ja mennä. Tosin puolisoni oli ihanasti auttamassa minulle kenkiä jalkaan tai ojentamaan ylähyllyiltä tavaroita tai nostelemaan painavia laatikoita puolestani, jotenka se myös vähensi valitustani varmasti. Tässä kuvassa ihaninta mielestäni on se että päälläni on itse neulomani lyhyt mekko ja makoilen sängyllä jo edesmenneen isomummoni virkkaaman päiväpeiton päällä. Niin se käsillä tekeminen vain kulkee vahvasti suvussa.


Olin katsellut paljon netistä erilaisia raskauskuvia ja olisin kovasti halunnut että minusta otetaan maitokylpy kuvia missä makoilen kelluvien kukkasten ympäröimänä. Mutta koska aina ei mene niinkuin itse toivoisi, lääkärin asettaman kylpemiskiellon takia jäimme kuivalle maalle ottamaan toivomiani kuvia. Ja voin sanoa että ei ollut helppoa kipeän selän kanssa maata lattialla ja näyttää nätille kuvia varten, mutta tulipahan sekin koettua!

Näiden kuvien jälkeen ystäväni törmasi vielä Natalie Portmanista Annie Leibovitzin ottamaan kuvaan ja halusi ehdottomasti tulla vielä uudestaan käymään että saisimme vielä vastaavan tyylisen kuvan otettua. Ja vaikka nämä kuvaukset muutenkin venytettiin mahdollisimman viime hetkiin, meidän pikku etanalla ei ollut mitään kiirettä tähän maailmaan ja ehdimme tämänkin kuvaus idean toteuttamaan.



MUAH ja kuvat Niina Virta


Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© Kasvava koti. Design by FCD.