Äitiyspakkaus 2016

torstai 10. marraskuuta 2016

Pari viikkoa sitten saapui äitiyspakkaus!
Ja voi sitä odotuksen ja jännityksen määrää millaisia tavaroita sieltä sisältä löytyisikään, koska en halunnut pilata yllätystä katsomalla etukäteen netistä mitäs siellä sisällä on. Mutta minulla oli aika hyvin tiedossa mitä kaikea sieltä löytyy, puolisollani tosin ei.
Oli hyvä että odotin siihen asti että hän pääsi myös töistä kotiin ja näki miten suuri ja painava se pakkaus on. Yli 7 kg! 

Itse en ajattele että yli 7 kg on paljon, koska tiesin sisällä olevan paljon tavaraa, mutta puolisolleni se oli vähän yllätys ja pyysinkin häntä arvaamaan mitä kaikkea äitiyspakkausksen sisällä on kerta hänellä ei ollut aavistustakaan.


Puolisoni arveli sisältä löytyvän tavaroita ja tarvikkeita vain vauvalle. 
Tässä hänen arvauksensa:
      • vaippoja
      • vauvan ruokaa (koska laatikko painoi niin paljon)
      • vauvan vaatteita
      • leluja
      • tutteja
      • villasukkia
      • ruokalappu  

Mutta suurimpana yllätyksenä hänelle tuli miten paljon pakkauksessa oli tavaroita, se että sieltä löytyi myös kondomeja, mitkä ei todellakaan ole tarkoitettu vauvalle vaan vanhemmille. Ja että itse laatikkoa voi käyttää vauvan ensimmäisenä sänkynä. Mutta oli ihanaa että hän piti pakkausksesta yhtä paljon kuin minä ja silmät onnellisuutta tuikkien nosteli sieltä innoissaan lisää ja lisää ihania pieniä suloisia vaatteita. Ja kehui valintaani ottaa pakkaus eikä sen sijasta vain rahaa.

Meillä ei ole suurta verkostoa läheisistä keillä olisi pieniä lapsia tai vauvoja, jotenka emme olisi saaneet näin paljon tarvikkeita jostain muualta sillä summalla rahaa kuin mitä olisi saanut jos pakkausta ei ota. Ja itseäni helpottaa se että joku on puolestani miettinyt jo että mitä välttämättömiä tarvikkeita vauva tarvitsee ensimmäisen vuoden aikana, jotenka minun ei tarvitse ihan vielä kaikkea tietää ja selvitää. Nyt ei tarvitse kuin vain muutamia asioita enää hankkia itse ja olemme niin valmiita kuin voimme pienokaisen tulemiseen.

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© Kasvava koti. Design by FCD.